KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Friday, June 17, 2016

Lõimumislaager "Seikluslik koolibuss Lotte-raamatute ainetel" koostöös Lohusuu kooliga

Sel aastal toetas Haridus-ja teadusministeerium meie lõimumisprojekti "Seikluslik koolibuss Lotte-raamatute ainetel", mis toimus 08.-11.06.2016 koostöös Lohusuu kooliga.
Projektis osalesid Lohusuu kooli ja Sillamäe Vanalinna kooli 10.-15. -aastased õpilased ja pedagoogid, kokku 40 osalejat.

Projektiga taotleti järgmiste eesmärkide saavutamist: 
 - korraldada ja ellu viia 4-päevane õpperetk, mille käigus läbi akttivõppemeetodite omandavad õpilased uusi teadmisi eesti ja vene lastekirjandusest, Eestimaa geograafiast, loodusest, huvitavatest paikadest, eesti ja vene kultuuri traditsioonidest 
- luua aktiivsetest noortest koosneva projekti meeskond, kuhu kuuluvad nii eesti kodukeelega kui ka vene kodukeelega õpilased, mis on valmis ühiselt panustama projekti tegevuste planeerimisse ja läbiviimisse
-läbi mõelda, arutada ning kujundada huvitava õpperetke marsruut, mis põhineks lasteraamatu „Lotte reis lõunamaale“ ainetel
- arutada ja planeerida jätkuprojektid

4-päevane sisukas programm sisaldas mitmekesiseid tegevusi: meeskonnamäne, traditsioonide ja lasteraamatute tegelaste esitlusi, hommikust võimlemist, kakskeelset karaoket, sõitmist kanuuga, laevaga, vibu laskmist, grill-õhtuid, fotomuinasjuttude loomist, mitteformaalset õppimist ja suhtlemist, ekskursiooni Kuremaale ning Lottemaa külastamist avamise päeval. 
Just sellised projektid tõstavad õpilaste huvi teiste keelte ja kultuuride vastu, suurendavad nende motivatsiooni õppimiseks ja uute teadmiste omandamiseks!
Loodame, et meeldiv koostöö jätkub!

Rohkem kui sõnad võivad öelda videod ja pildid:






No comments:

Post a Comment