KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Wednesday, June 14, 2017

Tervislikud ja vitamiine täis koolipäevad

Kolmandat aastat järjest osaleb meie kool koos teiste linna haridusasutustega koolipuuvljade ja -köögiviljade jagamisega seotud tegevustes, mida toetab PRIA (Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet - PRIA) ning koordineerib linna poolt Sillamäe Linnavalitsuse hariduse ja noorsotöö spetsialist Riho Kutsar.

Programmi eesmärgiks on tervisliku toitumise propageerimine ning põllumajanduse arengu tähtsuse teadvustamine

Iga aasta on need päevad täis mahlakaid puuvilju ning  huvitavaid teadmisi ja ülesandeid puuviljade ja köögiviljade tähtsusest meie elus.
Seoses suurendatud vitamiinide mahuga on neil päevil õpilaste ja õpetajate meeleolu palju lõbusam ja sünnib miljon uusi ideid! 


Traditsiooniliselt tegeleb koolis nende päevade tegevuste planeerimisega õpilasesindus kooli huvijuhi Irina Gantseva juhendamisel. Tutvustame teile, mida on nad ellu viinud sel aastal:

*Koolisisene aedvilja-ja puuviljasalatite konkurss-viktoriin õpilastele. 
*Aktiivne ja tervislik vahetund: sportlikud lõbusad võistlused  puuviljade ja aedviljadega, kus õpilased on aktiivsed, saavad nii väikese füüsilise koormuse kui ka teadmisi Eestis  ja mujal Euroopas kasvavatest puuviljadest ja aedviljadest
mitteformaalsed ainetunnid, kus kasutati õppevahendina puu-ja aedvilju ning räägiti muuhulgas ka nende tähtsusest: puuvilja eesti keel, mateaatika, loodusainete tsükkel puu-ja köögiviljade kasulikkusest, puuviljateatevõistlused jm

Peale selle pakuti õuesõppe päeval koolilastele kasulikke huvitavaid värskeid salateid.

Ei usu? Tutvuge siis meie pildigaleriiga:
                                                     

No comments:

Post a Comment