KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Sunday, September 24, 2017

Lõimumislaager "Noortekamba detektiivid" 11.-15.septembril Lääne-Eestis


5 päeva täis uusi ideid, emotsioone, keelepraktikat, meeskonnatöö oskusi arendavaid ülesandeid, praktilisi tegevusi kaameraga, uurimisi ja õpimist. Nüüd võime väita, et Sillamäe Vanalinna kooli ja Tallinna Gaia kooli lõimumisprojekt "Noortekamba detektiivid" on õnnestunud!

Elades koos maalilises kohas Haapsalu lähedal Topu Puhkemajas õppis ja koges  25 3.-8. klasside õpilast  erinevaid asju:

* otsisime sarnasusi ja erinevusi kultuurilises aspektis
* tutvusime eesti laste detektiivfilmiga "Väikelinna detektiivid", mille võtted toimusid Haapsalus
*õppisime, kuidas teha tööd seikluskaameraga ning kirjutada oma detektiiviloo stsenaariumi ja seda lavastada ja filmida,
* uurisime Lääne-Eesti loodust ja läbisime Matsalu rahvuspargi õpperada, jälgides erinevaid linde,
* läbisime mitme muuseumi mängu "Maailma parim detektiiv", mis sisaldas ka Peetrikese rongisõitu Haapsalus, kunstniku Ants Laikmaa majamuuseumi, Haapsalu linnuse, Haapsalu Raekoda muuseumi ja Iloni Imedemaa külastust,
*arutasime oma lemmikfilmide tegelasi,
*rikastasime oma sõnavara
*omandasime meeskonnatöö oskusi ja arendasime neid
*õppisime lahendama probleemülesandeid

Õpilaste tagasiside oli igati soe, tutvustame teile vaid ühte lõbusta joonistust, mis illustreerib ilusti õpilase kogemust, meeldejäävaid hetki ning meeskonna dünaamikat:

Täname kõiki, kes aitas projekti ellu viia! Projekti tulemusena loodud õppevideod on varsti kooli blogis allalaadimiseks kättesaadavad.

Projekti toetab Haridus-ja Teadusministeerium:
Pildid:



























































































No comments:

Post a Comment