KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Wednesday, November 8, 2017

Üks päev "Pariisis" ehk meie õpilased külastamas ettevõtet OÜ Winds of Change

Meie 5.a klassi õpilaste meeskond, kes vastutavad projekti "Üks päev ettevõtjana" raames OÜ Winds of Changes tutvustamise eest, külastasid Jelena Moskaltšuk  saatmisel Sillamäe linna sõbralikku kohvikut "Pariis"(http://www.cafedeparis.ee/).

Kohviku juhataja Diina Popova võttis õpilased väga külalislahkelt vastu ja oli valmis kohviku tööd tutvustama, küsimustele vastama ning intervjuud andma!

Õpilased said kööki üle vaadata, tutvuda toidu valmistamise protsessidega, kohviku menüü valikuga, uurida ettevõtja edasistest tööplaanidest ning kohviku tekkimise ajalugu.

Diina rääkis ka sellest, et ettevõtlik inimene on tavaliselt  väga aktiivne ja erinevate huvidega inimene. Näiteks, meeldivad temale väga nukud, kohviku kaasomanikele aga kassid, sellepärast kasside-teemalist näitust saavad nautida kõik kohviku külastajad

Õpilased said teada, et kohvik pakub ka cateringu teenuseid, teenindab erinevaid furšette ja vastuvõtte.

Diina on valmis õpilastega koostööd tegema ning oma töönippe ja kogemusi jagama.
Meie meeskond peab nüüd valmistama ettevõtet reklaamiva video ning edukalt esitlema kovikut kooli ettevõtjate messil, mis toimub detsembri alguses.


Meil on hea meel, et Sillamäe linnas on selliseid sõbralikke ja energilisi ettevõtjaid, kellele soovime edu! Meil on, mida neilt õppida!


Pildid töövarjupäevast:





No comments:

Post a Comment